Det är ju ganska vanligt att vi skriver om nyheter och hur de förväntas fungera… Idag tänkte vi skriva lite om Steampod igen och vilka långvariga effekter den kan ha på håret….

SONY DSC

Elisabeth Lundin är en trogen kund hos oss! Hon äger en Steampod själv och använder den regelbundet tillsammans med tillhörande stylingprodukter; Replenishing smoothing cream och Protective smoothing serum. Dessa produkter både förbereder håret för Steampod samt avslutar behandlingen. Själva produkterna innehåller L’oreals pro-keratin teknologi och fungerar optimalt tillsammans med ångan från Steampod. Det långvariga resultatet blir ett mer lätthanterligt hår som håller sig slätare längre – även om du inte använder Steampod’en dagligen!

3474630429369

Steampod är till för alla hårtyper men glider som en dröm över tjocka, frissiga hår som verkligen behöver slätas ut med ett bestående resultat.

Summan av kardemumman är; Den fungerar verkligen! 🙂

Vi rekommenderar även den nya Pro-keratin Refill-serien från L’oreal som vi även har kampanj på just nu! Ett shampoo & balsam som är både återfuktande och återuppbyggande. För alla hårtyper.

31203541_1