För några månader sedan fick vi in NIOXIN i butiken, ett väletablerat amerikanskt märke som nu även nått Sverige. NIOXIN är ett salongsmärke som enbart specialiserar sig på tunnhårighet sedan 20 år tillbaka. Själva idén bakom produkterna är hudvårdsinspirerad för att ge en så frisk hårbotten som möjligt och därmed – friskare och fylligare hår!

Enligt Nioxin upplever 70% av användarna att håret gåret ser tjockare & tätare ut redan efter 4 veckors användning.

Själva stjärnan i NIOXIN-sortimentet är 3-stegssystemet som består av en Cleanser (shampoo), Scalp Revitalizer (Balsam) & Scalp Treatment (Efterbehandling).

Vid kontinuerlig användning av dessa 3 produkter tillsammans ges 5 effekter:

  •  Reducerat håravfall som beror på att färre hårstrån bryts av.
  •  Håret ser fylligare ut.
  •  Förstärker hårets struktur.
  •  Stärker hårets motståndskraft mot skador.
  •  Avlägsnar sebum som täpper till hårsäckarna.

Så dessa produkter är inte enbart för dem som tappat håret utan även för dem som önskar behålla så mycket hår som möjligt samtidigt som du får volym och en friskt hårbotten!

Anledningen till varför vi skriver om NIOXINET nu är för att vi ser att fler och fler av de kunder som har använt 3-stegssystemet verkligen upplever att det fungerar! Även vi ser det på våra kunder som tidigare tappat mycket hår eller saknat en del fyllighet.

3-stegsprogrammet finns i 6 skräddarsydda kit och det finns en för varje problem/hårtyp.

w_nioxin_three_part_system_oneKitet kostar endast 269:- och räcker upp till 5 veckor vid daglig användning.    

Om du vill ha en extra boost inför användandet av 3-stegssystemet rekommenderar vi att du gör en Scalp Renew Dermabrasion Treatment först på vår salong (150 kr) som exfolierar hårbotten och och gör hårbotten extra mottaglig för 3-stegssystemets verkan.

Utöver finns även kompletterande produkter som..

Hårinpackning till långa hår som både vårdar och är färgbevarande. Intensive treatment Deep repair Hair masque 199 kr.

deep_repair_hair_masque_450x430%20(2)

Hair Booster är en superkoncentrerad och är utformad för områden med gles hårväxt och vid framskriden tunnhårighet. 279 kr.

10578811-1324567435-536552

Scalp Renew Density Protection är en uppföljning av salongsbehandligen men för hemmabruk. Speciell teknologi hjälper att föryngra hårbottens ytskikt samtidigt som en blandning av aloe- mjölk och hyaluronsyror har en fuktbevarande och återfuktande effekt på håret. Reducerar håravfallet med 54%. 439:-

10578813-1324567435-536604

 

Så summan av kardemumman är alltså att Nioxin passar för alla som vill ha fylligare, tätare och mer hälsosamt hår/hårbotten. Och det funkar! 🙂

För mer information, besök NIOXINs hemsida… Eller kom in så berättar vi mer! 🙂

/Anna, Jess