Hej alla härliga läsare!

Jag tänkte bara berätta lite om vad jag pysslar med här på salongen och det är ju givetvis makeup! För mig är det otroligt viktigt att lyfta fram det vackra i varje individ och inte bara ”kaka på” massor av smink och förändra ansiktet helt (Om du inte vill det förstås). Jag använder alltid den mängd som behövs och anpassar sminket till tillfället. Många blir förvånade vad lite smink kan göra!

Så vill du känna dig extra fin och trygg i sminket vid ett speciellt tillfälle eller känner du bara att du vill ha en grundlig genomgång av produkter och få lite tips så boka gärna en tid hos mig! 🙂 Tillsammans ”skräddarsyr” vi en look som passar just Dig!

Lite om min bakgrund: Jag är diplomerad makeup artist sedan några år tillbaka och har tidigare jobbat på FACE Stockholm. Att få kunden att känna sig vacker är det bästa jag vet och strävar alltid att anpassa sminket till både kundens önskemål och tillfället. Något jag dock alltid rekommenderar är att se över sin hudvårdsrutin eftersom sminket både ser bättre ut och sitter bättre med rätt förutsättningar. Jag använder mig bara av högkvalitativa produkter som är skonsamma – även för känslig hud!

Obs! Inför Sundsvall Business Awards 25/9 har jag två makeup-tider kvar under dagen, så passa på!

Välkommen att boka en makeup eller en rådgivning, ring 060 12 41 00. Vi ses i höst! 😀 / Anna

 

 

10661062_281314198742922_331575857_n

makeup