Rolig läsning

The Colomer Group är resultatet av en sammanslagning mellan två av de ledande företagen inom sitt marknadssegment: Henry-Colomer och Revlon. Företaget Henry Colomer startades 1933 av José Colomer Ametller. Han hade varit i Paris sedan 1923 för att skaffa sig erfarenhet inom frisöryrket och samtidigt få en inblick i de senaste modetrenderna. Efter sin återkomst till Spanien startade han ett företag för att distribuera HENRY hårvårdsprodukter.


1943, efter andra världskriget var de kommersiella relationerna mellan Spanien och andra europeiska länder blockerade. Det fick José Colomer att skapa och utveckla sina egna produkter, och så var den första fabriken född.

Fokus på kvalitet och innovation blev nyckeln till framgång. Företaget växte snabbt och expanderade i hela Spanien.

1966 blev Carlos Colomer Casellas, son till José Colomer, direktör i företaget. Henry-Colomer fortsatte att växa och öppnade filialer i andra länder som Portugal och Frankrike.

1978 köper Revlon Henry-Colomer. Företaget fortsätter under ledning av Carlos Colomer, tillsammans med hedersordföranden och grundaren av företaget, José Colomer.

Under hela 1980-talet och 90-talen sker en otrolig utveckling inom Revlon, som verkligen blev erkänd som en av de ledande inom skönhet och personvård, både i Spanien och utomlands. Företaget hade i hög grad en tillväxt som baserades på utvecklingen av nya produktlinjer.

År 2000 gick familjen Colomer tillsammans med investeringsföretaget CVC, och köpte Revlon Professional (del av Revlon Consumer Goods) – Utifrån detta köp föddes ett nytt företag: The Colomer Group. Colomerkoncernen har successivt vuxit sig större under åren genom öppnanden av många nya dotterbolag och uppköp, däribland D:fi.

I maj 2007 slöt sig Lorenzo Delpani till företaget som VD och gav ny energi till företagets ledning och fokus på innovation. Med en stark internationell position och en distributionsnätverk i över 100 länder, är The Colomer Group, ett av de mest konsoliderade företagen idag och är allmänt erkänt av såväl fackfolk som konsumenter världen över.

????????

Just nu rensar vi i hyllan och ger plats åt nya snygga förpackningar. Samtliga produkter till oslagbara priser, tex wax 75g för endast 79:- ord 174:-